Hybel i Norge finner du hos Bolignorge!

Dersom du ser etter:

vil du finne det du leter etter hos Bolignorge!

Hybel i alle størrelser og prisklasser er samlet på mer enn 200 sider med informasjon - hver hybel er grundig og detaljert beskrevet for at du skal finne best mulig og mest mulig informasjon her på nettet.

Hos Bolignorge oppdateres sidene løpende, dvs. at nye hybler legges inn hver eneste dag. Hybler som er solgt eller leid ut vil bli slettet umiddelbart.

En hybel du finner hos Bolignorge annonseres normalt sett ikke i avisene - noe som innebærer at du har langt færre å konkurrere med om hver enkelt hybel. Hos oss ligger hver hybel inne i én uke, i motsetning til andre nettselskaper som lar annonser ligge i opptil en måned eller enda lenger (Eiendomsnett/Tinde, FINN Eiendom m.fl.). Etter at våre hybler har ligget inne i en uke blir utleier kontaktet av våre medarbeidere for å undersøke hvorvidt hans/hennes hybel fremdeles er ledig - og dersom den er det blir den liggende inne en uke til. Mottar vi melding fra utleier om at hybelen er leid ut innen det er gått en uke vil boligen bli slettet umiddelbart.

Dette er din garanti for at du alltid finner oppdaterte og LEDIGE hybler hos Bolignorge. Utvalget av hybler hos Bolignorge vil derfor ha en høyere KVALITET enn boliger hos andre nettsteder - på den måten at muligheten for å finne et sted å bo er LANGT høyere hos oss enn hos andre nettsteder.

Sidene våre finansieres dels gjennom egenbetalinger og dels gjennom reklame. Våre sponsorer blir svært glade dersom du avlegger sidene deres et besøk. Det kan du gjøre ved å klikke på reklamebannerne - og på den måten hjelper du oss også til å begrense egenbetalingene til et minimum. De fleste av boligtjenestene våre er pr. i dag UTEN egenbetaling, og vi håper vi kan holde det slik også i fremtiden.

Klikk HER for å komme inn på Bolignorges sider om hybel!