elephant-office-hero.jpg

De viktigste fordelene med å kjøpe nytt

Det er få ting som kan sammenlignes med følelsen av å flytte inn i en splitter ny bolig.

Mange synes det er både trygt og behagelig å kjøpe noe helt nytt. Ingen har bodd i leiligheten før og standarden er generelt høy. Leilighetene kommer med en fast standardløsning, med mulighet for å oppgradere eller endre løsninger ved hjelp av tilvalg.

Innflytting i ny bolig skiller seg fra bruktbolig på flere måter. Du eier boligen i en lang byggeperiode før innflytting, du får forme mye av løsningene selv fra bunnen av og siden boligen er ny ved innflytting, slipper du arbeid med oppussing og vedlikehold.

KJØPE NY BOLIG: På mange måter er det tryggere å kjøpe ny bolig fordi det stilles krav om at boligen skal leveres i 100 prosent teknisk stand.
KJØPE NY BOLIG: På mange måter er det tryggere å kjøpe ny bolig fordi det stilles krav om at boligen skal leveres i 100 prosent teknisk stand. Foto: FOTO: Getty Images.

Nytt er nytt

Ny bolig koster mer enn brukt bolig, men da kan du få det akkurat som du vil. På kjøpet følger bedre komfort og lavere driftskostnader.

Bolig som passer deg

Kommer du tidlig nok inn i byggeperioden har mulighet til å innrede boligen helt etter eget ønske. Du kan tilpasse boligens planløsning, innredning og materialvalg.

Bedre standard

En ny bolig har en langt høyere teknisk standard med bedre isolasjon, balansert ventilasjon med varmegjenvinning og sentralstøvsuger. Nye byggeforskrifter sikrer god isolasjon.

Reparasjoner og vedlikehold

Alle hus trenger vedlikehold, men ved kjøp av ny bolig vil du ikke ha behov for vesentlig vedlikehold i de første 10-15 årene.

Lavere driftskostnader

Bedre isolasjon kombinert med varmegjenvinning og moderne styringssystemer gjør at en ny bolig har langt mindre energiforbruk.

Lovfestet garanti

Ved kjøp av ny bolig har du en lovfestet garanti på 5 år, og dermed et langt sterkere rettsvern enn om du kjøper brukt. E

Fast pris

Du slipper dermed å bli revet med i en budrunde. Ved kjøp og restaurering av eldre bolig vil du aldri være sikker på hvor den totale prislappen ender.

God tid til salg

Enda en fordel ved å kjøpe en ny bolig, som ikke er oppført eller som er under oppføring, er at man som regel har god tid til å klargjøre og få solgt sin nåværende bolig.

På mange måter tryggere

Nye boliger er ofte bedre isolert, og driftskostnader vil derfor bli lavere. Du betaler dokumentavgift kun på verdi av tomt, og ikke av hele kjøpesummen. Og ikke minst får du en moderne og arealeffektiv bolig – som du kan være med på å utforme selv.

Hold deg oppdatert med nyheter fra oss

Bolig Norge AS


Org.nr. 923 733 345
post@bolignorge.no

Adresse


Sluppenvegen 19
7037 Trondheim

Sosiale medier