Leiligheter tegnet av
Dyrø & Moen Arkitekter

Linåskollen Selveierleiligheter

Bestandige materialer og gode løsninger

Gode løsninger forenes med godt håndverk med tegl i fasader, som puster liv i de moderne linjene. Med fokus på kvalitet og gode løsninger i alle rom, legger Linåskollen til rette for en god hverdag, uansett om du vil å nyte by eller mark, eller bare kose deg i sola på balkongen hjemme.

Linåskollen Selveierleiligheter

Skreddersydd for
alle størrelser

Uansett om du skal kjøpe din første leilighet, ønsker å flytte til noe større eller tenker at det kan være deilig å nedskalere noen hakk – så har Linåskollen et bredt spekter av leiligheter i ulike størrelser, fra 2-roms til 4-roms. 

Linåskollen Selveierleiligheter

Kvaliteter for 
et godt liv

Linåskollen består av 50 leiligheter fordelt over 5 etasjer og 2 bygg, med fokus på kvalitet og gode løsninger optimalisert for varierte liv. Med 2-. 3- og 4-roms leiligheter byr Linåskollen på et bredt spekter av størrelser, noe som legger til rette for et bomiljø sammensatt av mennesker i ulike aldre og livsfaser. Kombinasjon av beliggenhet og materialbruk, er med på å gi hele prosjektet et unik, moderne og stilfullt preg som skiller seg ut i mengden. 

Uteområder

Landskapsarkitekt 
Tina Fast

Vårt ønske har vært å skape uterom der beboerne føler seg hjemme, der man føler en sterk tilhørighet og der det er rom for alle. Her velger man selv om man vil trekke seg tilbake i sin private skjermede balkong med en god bok eller om man vil møte naboen over en kopp kaffe på en av de mange leke- og møteplassene, mens barn eller barnebarn, får utfolde seg fritt i grønne omgivelser.

Utforsk interiør og løsninger

Meld interesse i dag og få prioritet i forhåndssalget
Name(Required)
Jeg er interessert i

Spørsmål? Du kan når som helst kontakte oss.

Truls Myrbråten
truls.m@fossco.no
996 23 59
Glenn Julseth
glenn.j@fossco.no
950 77 022

Hold deg oppdatert med nyheter fra oss

Bolig Norge AS


Org.nr. 923 733 345
post@bolignorge.no

Adresse


Sluppenvegen 19
7037 Trondheim

Sosiale medier