Velkommen til Linåskollen
Et sted og trives – et sted å leve

Kommer snart for salg 

Meld interesse i dag og få prioritet i forhåndssalget

Name(Required)
Jeg er interessert i

Linåskollen

Linåskollen blir et område for deg som setter pris på å bo landlig og fredfullt, men samtidig sentralt og i kort avstand fra hovedstaden med alle de muligheter det gir. De ulike boligene favner løsninger for så vel barnefamilier som eldre, om du er alene eller del av en stor familie.

Skap det livet du ønsker deg

Linåskollen ligger sørvestvendt i naturskjønne og usjenerte omgivelser og byr på gode solforhold, utsikt, rekreasjon og mange turmuligheter. Det er god barnehagedekning på området, tre barneskoler og en ungdomsskole, noe som gjør området attraktivt for barnefamilier. Langhus nærsenter med blant annet apotek, frisør, restaurant, samt eldresenter, industri og bensinstasjon gir både arbeidsplasser og lokal tilhørighet.

Hverdagslykke – Landlig, men sentralt

Å bo landlig, men samtidig sentralt med bare litt over 2 mil fra hovedstaden, er en drøm for mange. Ta morgenkaffen på terrassen og la den korte spaserturen til Langhus togstasjon bli en del av din morgenrutine. Bruk søndagen til en god tur til idylliske Bukkesti, eller unn deg en dukkert i Tussetjern like ved. Langhus byr på idrettshall, fotballbaner, skatepark, skøyteis og lysløyper rett rundt hushjørnet. Her vil alle kunne trives!

Arkitektur og løsninger

Moderne arkitektur med tidløse og rene linjer vil prege byggene. Varierte størrelser og typer, legger godt til rette for at alle kan finne en bolig som passer. 

Miljø og bærekraft

Miljø og bærekraft er viktige bærebjelker i prosjektet og du blir en del av et urbant, fremtidsrettet nabolag som skal gjøre Langhus til et bedre sted å bo, leve og jobbe i. 

Rekkehus og leiligheter

Linåskollen byr på et mangfold av boligtyper med varierte størrelser og løsninger. 

Beliggenhet

Området består av et vestvendt fallende terreng der bebyggelsen er plassert og formet slik at utearealene for svært gode solforhold på den beste tiden av døgnet. I umiddelbar nærhet finnes et rikt kulturlandskap som byr på gode rekreasjonsmuligheter hele året. Kulturlandskapet vil bli trukket inn i bebyggelsen, mens uteområdene mellom bygningen vil bli opparbeidet og tilrettelagt for ulike soner for lek, opphold med sosiale møteplasser slik at de passer for alle aldersgrupper og livsfaser. Mot vest og Langhusveien er det et skjermende vegetasjonsbelte som bidrar med kvalitet til den nye boligidyllen på Linåskollen. Området ligger kun 600 meter fra Langhusstasjon for de som har sin arbeidsplass i Oslo, og det er kun 400 meter til nærmeste skole.

Med lysløype og langrennsspor som nærmeste nabo

Gangavstand til både Langhus Stasjon og busstopp

Fosstjernet er et populært turmål for store og små

Spørsmål? Du kan når som helst kontakte oss.

Truls Myrbråten
truls.m@fossco.no
996 23 590

Glenn Julseth
glenn.j@fossco.no
950 77 022

Hold deg oppdatert med nyheter fra oss

Bolig Norge AS


Org.nr. 923 733 345
post@bolignorge.no

Adresse


Sluppenvegen 19
7037 Trondheim

Sosiale medier