Trondheim, Smedparken

Status: I salg og bygging
Antall leiligheter: 109
Antall kvm: 5 000 BRAs

På et solrikt høydedrag i sentrum av Heimdal, kommer Smedparken. Med Smedbrua som har blitt til en gang- og sykkelvei og uten bilister, har dette blitt en rolig og tilbaketrukket del av sentrum.

St. Elisabseth

Antall leiligheter: 58
Antall kvm: 3400

58 selveierleiligheter sentralt på Ila, som drives som et populært studentcampus i utleie. Eiendommen består av et nybygg fra 2016 og ærverdige St. Elisabeth som er omfattende rehabilitert, med etablering av leiligheter i samme år.

Steinan Studentby

Status: Under regulering

Eiendommen er på 83 mål og består i dag av studentboliger fordelt på 30 flermannsboliger og et leilighetsbygg. Eiendommen skal utvikles til et fremtidsrettet og bærekraftig boligområde med plass til så mange som 800 boliger. Energi og miljø og vil være viktige bjærebjelker i utviklingen. 

Eiendommen er 50/50 eierskap med Frededensborg Bolig. 

Meld forhåndsinteresse idag

Oslo, Nøkkelvann

Status: Under regulering
I felleskap med arkitektkontoret A-lab skal vi utvikle nye leiligheter ved Nøkkelvann og marka. I fokus står miljø med gjenbruk av eksisterende bygg og sirkulær materialutnyttelse.

Prosjektet er 50/50 eierskap med Fredensborg Bolig AS.

Meld forhåndsinteresse idag

Ski, Linåskollen

Status: Under regulering
Antall boliger: 109 leiligheter
Antall kvm: 8 750 BRAs

Prosjektet ligger på et solrikt høydedrag med lysløypenettet i bakkant og med utmerkede sol- og utsiktsforhold mot sørvest og Oslo. Prosjektet består av 84 leiligheter fordelt over 5 bygg i tillegg til 25 leiligheter i lavblokk. Naturskjønne omgivelser og ulike boligtyper,  kombinert med kort gangavstand til gode kollektivtilbud og Oslo, gjør dette til et ekstra attraktivt boområde for mange målgrupper. 

Drammen, Sølfast Park

Status: Kommer for salg
Antall leiligheter: 109 leiligheter 
Antall kvm: 8500

Dette blir et spennende nyboligprosjekt beliggende på elvebredden. Her har arkitektene latt seg inspirere av naturen, og vektlagt at byggene i størst mulig grad skal harmonere med og stedstilpasses de grønne omgivelsene.  Alle leilighetene er vendt slik at de får utsikt til Drammenselven.

Sandefjord, Aagaardstunet

Status: Under bygging
Antall leiligheter: 46 + næring
Antall kvm: 7 500

Eiendommen er lokalisert midt i hjertet av Sandefjord, på Aagaards plass 5. I tillegg til boligene og base for hjemmesykepleien inneholder prosjektet generøse fellesarealer og flere uteområder av ulik karakter.  Prosjektet rommer også 6 seniorboliger som har tilgang til flere av fellesfunksjonene. Det pågår en revitalisering av eksisterende næringsareal og utvikling av nytt som til samme utgjør ca. 2.200 kvm. 

Meld forhåndsinteresse for seniorboligene

Tromsø, Åslia

Status: Under regulering
Antall leiligheter: 600
Antall kvm: 30 000

Konseptet etablerer et grønt indre med tre tun og et parkdrag gjennom området. Strukturen er nøye planlagt for best mulig solforhold og en tilfredsstillende tetthet. Det er tilsammen foreslått 14 bygg og 3 tun som gir mulighet for en trinnvis utbygging av området.

Meld forhåndsinteresse idag

Ski, Linåstunet

Status: Under regulering
Antall boliger: 60 rekkehus
Antall kvm: 8 600 BRAs

Prosjektet ligger på et solrikt høydedrag med lysløypenettet i bakkant og med utmerkede sol- og utsiktsforhold mot sørvest og Oslo. Prosjektet består av 60 rekkehus i ulike størrelser og typer. Naturskjønne omgivelser og ulike boligtyper,  kombinert med kort gangavstand til gode kollektivtilbud og Oslo, gjør dette til et ekstra attraktivt boområde for mange målgrupper. 

Fagereng

Status: Forb. regulering
Antall leiligheter: 500
Antall kvm: 25 000

Nye leiligheter under regulering på populære Fagereng. Tilbaketrukket, men sentralt og i vakre omgivelser.

Meld forhåndsinteresse idag

Hold deg oppdatert med nyheter fra oss

Bolig Norge AS


Org.nr. 923 733 345
post@bolignorge.no

Adresse


Sluppenvegen 19
7037 Trondheim

Sosiale medier