Steinkjer, Sjøkanten

Antall leiligheter: 300
Antall kvm: 22000
Status: Under regulering

Prosjektet Sjøkanten på Steinkjer ligger innerst i Trondheimsfjorden og vil være byens neste store utbygging. Det blir en bydel for deg som setter pris på å kunne bo fredfullt med en unik kombinasjon av utsikt, sol, rekreasjonsområder med strandpromenade og gangavstand til alt det byen har å by på.

Prosjektet er 50/50 eierskap med PLG Eiendom AS.

Trondheim, Smedparken

Status: I salg og bygging
Antall leiligheter: 109
Antall kvm: 5 000 BRAs

På et solrikt høydedrag i sentrum av Heimdal, kommer Smedparken. Med Smedbrua som har blitt til en gang- og sykkelvei og uten bilister, har dette blitt en rolig og tilbaketrukket del av sentrum.


St. Elisabeth

Antall leiligheter: 58
Antall kvm: 3400
Status: Solgt


58 selveierleiligheter sentralt på Ila, som drives som et populært studentcampus i utleie. Eiendommen består av et nybygg fra 2016 og ærverdige St. Elisabeth som er omfattende rehabilitert, med etablering av leiligheter i samme år.

Steinan Studentby

Antall leiligheter: 700
Antall kvm: 38 000
Status: Under bygging

Eiendommen er på 83 mål og består i dag av studentboliger fordelt på 30 flermannsboliger og et leilighetsbygg. Eiendommen skal utvikles til et fremtidsrettet og bærekraftig boligområde med plass til så mange som 800 boliger. Energi og miljø og vil være viktige bjærebjelker i utviklingen. 

Eiendommen er 50/50 eierskap med Frededensborg Bolig. 


Oslo, Nøkkelvann

Antall leiligheter: 70
Antall kvm: 5000
Status: Under regulering

I felleskap med arkitektkontoret Hille Mellbye skal vi utvikle nye leiligheter ved Nøkkelvann og marka. I fokus står miljø med gjenbruk av eksisterende bygg og sirkulær materialutnyttelse.

Prosjektet er 50/50 eierskap med Fredensborg Bolig AS.

Meld forhåndsinteresse idag

Ski, Linåskollen

Status: Under regulering
Antall boliger: 109 leiligheter
Antall kvm: 8 750 BRAs

Prosjektet ligger på et solrikt høydedrag med lysløypenettet i bakkant og med utmerkede sol- og utsiktsforhold mot sørvest og Oslo. Prosjektet består av 84 leiligheter fordelt over 5 bygg i tillegg til 25 leiligheter i lavblokk. Naturskjønne omgivelser og ulike boligtyper,  kombinert med kort gangavstand til gode kollektivtilbud og Oslo, gjør dette til et ekstra attraktivt boområde for mange målgrupper. 


Drammen, Sølfast Park

Status: Kommer for salg
Antall leiligheter: 109 leiligheter 
Antall kvm: 8500

Dette blir et spennende nyboligprosjekt beliggende på elvebredden. Her har arkitektene latt seg inspirere av naturen, og vektlagt at byggene i størst mulig grad skal harmonere med og stedstilpasses de grønne omgivelsene.  Alle leilighetene er vendt slik at de får utsikt til Drammenselven.


Sandefjord, Aagaardstunet

Status: Under bygging
Antall leiligheter: 46 + næring
Antall kvm: 7 500

Eiendommen er lokalisert midt i hjertet av Sandefjord, på Aagaards plass 5. I tillegg til boligene og base for hjemmesykepleien inneholder prosjektet generøse fellesarealer og flere uteområder av ulik karakter.  Prosjektet rommer også 6 seniorboliger som har tilgang til flere av fellesfunksjonene. Det pågår en revitalisering av eksisterende næringsareal og utvikling av nytt som til samme utgjør ca. 2.200 kvm. 

Meld forhåndsinteresse for seniorboligene

Ski, Linåstunet

Status: Under regulering
Antall boliger: 60 rekkehus
Antall kvm: 8 600 BRAs

Prosjektet ligger på et solrikt høydedrag med lysløypenettet i bakkant og med utmerkede sol- og utsiktsforhold mot sørvest og Oslo. Prosjektet består av 60 rekkehus i ulike størrelser og typer. Naturskjønne omgivelser og ulike boligtyper,  kombinert med kort gangavstand til gode kollektivtilbud og Oslo, gjør dette til et ekstra attraktivt boområde for mange målgrupper. 

Hold deg oppdatert med nyheter fra oss

Bolig Norge AS


Org.nr. 923 733 345
post@bolignorge.no

Adresse


Sluppenvegen 19
7037 Trondheim

Sosiale medier