Smedparken ble ferdigstilt i 2023

Smedparken ble ferdigstilt i 2023

Publisert:

10.1.2024

Prosjektet ble fra starten i 2020 godt mottatt av markedet og utmerket seg som et av de mest populære prosjektene.
De siste leilighetene ble solgt ut i god tid før ferdigstillelse og det er gledelig å se så mange fornøyde kjøpere tar i bruk det som har blitt et meget godt sluttprodukt, i tråd med ambisjonene.
Beliggenheten i seg selv var avgjørende for satsingen på dette prosjektet, hvor en ligger solrikt til på en fin høyde og har gangavstand både til sentrum av Heimdal, metrostasjon og togstasjon.

I utviklingen planla vi for at summen av både små og store detaljer, var det som skulle skille prosjektet det fra andre lignende prosjekter, og gjøre det til et foretrukket valg i markedet.

Høy miljøstandard og finansiering hos Husbanken

Kjøperne fikk glede av å kunne benytte seg av inntil  85% Husbankfinansiering – noe som ikke er så vanlig. Dette er både en miljø- og kvalitetsgevinst, samtidig som det gir kjøperne sjansen til kunne benytte seg av markedets absolutt gunstigste og mest stabile finansieringsvilkår.
Smedparken Desember 2023
Smedparken Desember 2023
Vi mener at gevinsten av effektivitet overgår kostnaden for noe dyrere materialbruk. Når det er mulig, så bør det gjerne komme forbrukeren til gode med mer enn bare litt rimeligere strømforbruk og høyere bokvalitet, som kanskje ikke er faktorer som er særlig merkbare i hverdagen.

God byggeprosess

Spennarmering AS har vært totalentreprenør og med Eggen Arkitekter, har de gjort en strålende jobb og innsats hele veien fra start til mål.

Klarer du å identifisere hvilket av bildene nedenfor som er en illustrasjon og hvilket som viser virkeligheten?

Hold deg oppdatert med nyheter fra oss

Bolig Norge AS


Org.nr. 923 733 345
post@bolignorge.no

Adresse


Sluppenvegen 19
7037 Trondheim

Sosiale medier