• Nye selveierleiligheter i sentrum av Heimdal kommer for salg
  • Nye selveierleiligheter i sentrum av Heimdal kommer for salg
  • Nye selveierleiligheter i sentrum av Heimdal kommer for salg
  • Nye selveierleiligheter i sentrum av Heimdal kommer for salg
  • Nye selveierleiligheter i sentrum av Heimdal kommer for salg

Nye selveierleiligheter i sentrum av Heimdal

Mulighet for inntil 85% Husbankfinansierng

Salgssuksessen fortsetter med til nå 99 solgte leiligheter. Drømmer du om å bo sentralt på sørsiden, med alle fasiliteter i rusleavstand, er det fortsatt mulighet for å sikre seg en leilighet i dette flotte prosjektet.

Smedparken ligger på et høydedrag i sentrum av Heimdal. Med Smedbrua som har blitt til en gang- og sykkelvei og uten bilister, har dette blitt en rolig og tilbaketrukket del av sentrum. Her vil du bo rundt et parkmessig opparbeidet uteområde med alle fasiliteter omkring deg. Butikker, bakeri, helsesenter og bank er kun en kort spasertur unna. Metrostasjonen ligger også i umiddelbar nærhet og tar deg bekvemt dit du ønsker i løpet av kort tid.

Alle leiligheter er med generøs takhøyde på ca. 2,6m, har romslige balkonger, god standard med bl.a. vannbåren varme i gulv og integrerte hvitevarer på kjøkken. 

Meld interesse nå og bli kontaktet av en våre meglere

Husbankfinansiering

Miljø og bærekraft er viktige bærebjelker i alle våre prosjekter. Smedparken har blitt godkjent som et miljøprosjekt i Husbanken, og bygges etter høyere krav enn et standard boligprosjekt. Det er både en miljø- og en kvalitetsgevinst, samtidig som det gir kjøpere mulighet til å kunne få inntil 85% av kjøpesummen finansiert Husbanken. Sjelden mulighet med markedets absolutt beste vilkår for finansiering. Flytende rente er 0,79% og fastrente med 20 års binding er på 1,6% pr. November 2020. Se mer på www.husbanken.no/rente

Historien

Kjenner du til Jernbanebrua som ligger i tverrforbindelsen til hovedgata i Heimdal sentrum, vet du også at den på folkemunne blir kalt Smedbrua. Navnet på brua har sin opprinnelse fra Kil smie som lå på nabotomta. Det var her John Moen, som gikk under navnet «Jon Smed» hadde sitt virke på slutten av 1800- tallet. Jon Smed utviklet blant annet den kjente Heimdalsplogen.

Fra 1857 begynte boligutviklingen på Heimdal, og fortløpende etablerte det seg flere virksomheter med den nye Kongeveien gjennom dagens sentrum. Heimdal vokste videre til å bli en stasjonsby etter at Dovrebanen åpnet og ble etter hvert en smeltedigel hvor det kom innflyttere fra distriktene i Trøndelag pga. arbeidsplasser i Trondheim og tilknytning til jernbanen.

I dag er Heimdal å regne som en by i byen med alle servicefunksjoner, nisjebutikker og et utvalg serveringssteder i tillegg til å være et viktig knutepunkt for buss og tog. Togsporet deler fortsatt bydelen i to, hvor Smedbrua fremdeles er en viktig tverrforbindelse, nå som gang- og sykkelvei.

Heimdal sentrum er i god vekst, og er et godt valg når du er på utkikk etter et nytt sted å bo og leve, tett på alt.

Kontakt megler

Fredrick Søbstad
+47 986 45 628
fs@hem.no
Erik R. Oxaal
+47 482 34 493
ero@hem.no
Andreas Steen
+47 41 60 90 08
ams@hem.no
Petter Møllersen
+47 91 12 25 90
pm@hem.no

Utbygger

Totalentreprenør

Arkitekt

Landskapsarkitekt

Hold deg oppdatert med nyheter fra oss

Bolig Norge AS


Org.nr. 923 733 345
post@bolignorge.no

Adresse


Sluppenvegen 19
7037 Trondheim

Sosiale medier