Norges mests solgte prosjekt i 2023

Norges mestselgende prosjekt i 2023
Publisert:

Steinan Park steg til topps som det mest ettertraktede boligprosjektet i Norge i 2023. Med 146 salg ble det flest i Norge. Startskuddet for byggestarten for de første boligene har gått, og nå nærmer lanseringen av neste trinn seg. 

Planleggingen med Steinan Park går tilbake til 2019 da vi kjøpte eiendommen i felleskap med Fredensborg Bolig. Detaljreguleringen ble godkjent i slutten av 2022 og vi startet salget i April påfølgende år.  

Det har vært lagt ned mye arbeid i detaljer med alt fra  leilighetsammensetning, fellesarealer, innhold, løsninger og kvaliteter. 

Steinan park ligger kun fem kilometer fra Trondheim Torg, og med umiddelbar nærhet til Estenstadsmarkas terreng med skiløyper, sykkelstier, badekulper og turterreng. Det er stor variasjon i boligmiksen, og det er solgt leiligheter i alle kategorier.

Storstilt transformering

Utviklingen setter startskuddet for en storstilt transformering og oppgradering av hele Steinan-området. Prosjektet er vendt mot sørvest for å sikre gode solforhold og tillegg til sosiale soner og treningsanlegg, er det gangavstand til nærtorg, barnehage og dagligvare.

Vi gleder oss over de første milepelene og ser frem til fortsettelsen med både flere salgstrinn og byggestarter.


Les mer på steinanpark.no

Hold deg oppdatert med nyheter fra oss

Bolig Norge AS


Org.nr. 923 733 345
post@bolignorge.no

Adresse


Sluppenvegen 19
7037 Trondheim

Sosiale medier